IZVOR - centralni objekt u ulici Milana Dujnića 25
SLAP - područni objekt u ulici Ivane Brlić Mažuranić 12
KAPLJICA - područni objekt u ulici Dražena Petrovića 18/3
DUGA - područni objekt u ulici Zvonimira Kuhara bb.

IZVOR
U centralnom, ujedno i najvećem vrtiću, nalaze se dvije jasličke i četiri vrtičke skupine pod budnim okom dvanaest odgojitelja. U šest odgojnih skupina upisano je 137 djece. U vrtiću se nalazi i velika, centralna kuhinja, iz koje se hrana vozi u područne objekte. Tu je smješteno tajništvo, računovodstvo, medicinska sestra,, kućni majstor, ekonom, tete spremačice, tete krojačice,a sve to na čelu sa ravnateljicom. Centralni vrtić okružuje veliko dvorište puno zelenila, uređeno raznim spravama. U tom okruženju djeca provode najviše vremena. U ljetnom periodu sva djeca borave u centralnom vrtiću.

SLAP
U ovom objektu upisano je 115 djece koja su raspoređena u pet odgojnih skupina. U tom objektu sjedište je naše pedagogice. kao i deset odgojitelja, tete spremačice i teta servirka koja radi u čajnoj kuhinji.
Imaju prekrasno dvorište sa zelenilom i spravama, velikim pješčanikom u kojem djeca uživaju.

KAPLJICA
U objektu se nalaze dvije odgojne skupine, koje pohađa 45 djece. U vrtiću rade četiri odgojitelja i jedna teta spremačica. Nemaju vlastito dvorište ali im je blizo šetnica pa uživaju šetajući, blizo im je nogometno igralište na kojem uživaju, kao i livada ali na žalost bez dječjih sprava. Ali zato uživaju u prirodi, šetnji, našoj rječici Petrinjčici.

DUGA
U objektu Duga upisano je 48 djece koja su raspoređena u dvije odgojne skupine. U vrtiću rade četiri odgojitelja i jedna teta spremačica. Kao i objekt Kapljica i Duga nema svoje dvorište, a nemaju blizo šetnice kao ni svoje igralište. Objekt je u sklopu škole i nadamo se da ćemo uskoro imati novi prostor u koji ćemo preseliti ovu djecu.

NAŠ DJEČJI VRTIĆ NUDI
Primarni cjelodnevni program ( 10-satni )
Kraće programe ( program predškole, program ranog učenja engleskog jezika )
Zdravstveno-rekreativne programe ( škola plivanja, zimovanje, ljetovanje )

  Dječji vrtić Petrinjčica, centralni objekt Izvor: 044 / 815 134, područni objekt Slap u ulici I.B. Mažuranić: 044 / 813 160,
područni objekt Kapljica u ulici D. Petrovića: 044 / 816 134, područni objekt Duga u ulici Z. Kuhara bb: 044 / 813 572